Kuri mango ir poliembrionāli?

Satura rādītājs:

Kuri mango ir poliembrionāli?
Kuri mango ir poliembrionāli?
Anonim

Ir daudzas mango šķirnes, kurām ir poliembrionālais tips. Dažas no šīm šķirnēm Āzijā un Austrālijā ir Kensington Pride vai Bowen, R2E2, Bullocks Heart, Bundaberg Late, Kasturi, Champagne, Honey, Altaufo, Manila, Chandrakaran, Cathamia, Baramasia, MA 173 utt.

Vai Tomija Atkinsa mango ir poliembrionāls?

Tā forma un sarkanā sārtuma krāsa liek domāt, ka tai ir Indijas subkontinenta izcelsme, savukārt poliembrioniskais raksturs liecina par Dienvidaustrumāzijas izcelsmi.

Vai Austrumindijas mango ir poliembrionāls?

Lielākā daļa Indijas mango ir monoembrioniski; tas ir, embrijs parasti rada vienu asnu, dabisku hibrīdu nejaušas krustošanās rezultātā, un iegūtais auglis var būt zemāks, pārāks vai vienāds ar koku, no kura sēkla nākusi. Dienvidaustrumāzijas mango pārsvarā ir poliembrionāli.

Vai mango ir Polyembryony?

1. Mango šķirnēm Manila un Ataulfo vairāk nekā 80% sēklu ir poliembrionijas, un iespēja no tām iegūt kodolaugus ir liela. 2. Sēklu svars ar endokarpu ir indikators embriju skaitam vienā sēklā.

Vai Calypso mango ir poliembrioniski?

Mango ir kā monoembrionālo sēklu šķirnes vai poliembrionālo sēklu šķirnes. Monoembrioniskie veidi ražo vienu stādu no katras sēklas, un tie neatbilst tipam, tāpēc tie ir jāpotē, ja vēlaties šo šķirni. Poliembrionālie mango varražo galvenokārt klonālus stādus un arī neklonālus stādus (parasti 1).

Ieteicams: